Altres publicacions

Publicacions de la CGT relacionades amb l’àmbit de l’educació i d’altres temàtiques més amplies.

Aula LibreAula Libre (nova, des del gener del 2021)

Aula Libre va néixer com a revista en 1975 i posteriorment es va convertir en un Moviment de Renovació Pedagògica. Aquest col·lectiu està assentat a Aragó i compta amb alguns membres d’altres llocs com Lleida o Madrid i els seus col·laboradors i subscriptors es reparteixen per diferents punts de la geografia espanyola i llatinoamericana.

Aula Libre (prèvia, fins el març del 2020)

Libre PensamientoLibre pensamiento

Libre Pensamiento és una revista de reflexió sobre la realitat i la intervenció social, que s’edita quadrimestralment a iniciativa de la secretaria de comunicació de la central anarcosindicalista Confederació General del Treball (CGT).

Revista CatalunyaRevista Catalunya

La revista Catalunya és el principal òrgan d’expressió del sindicat de la CGT de Catalunya. Per aquesta publicació hi han passat centenars de lluites socials, centenars de conflictes sindicals, centenars de propostes emancipadores en tots els àmbits que aquesta paraula pot fer anar: feminisme, laïcisme, antiracisme, okupació, ecologisme, pagesia, moviment llibertari, defensa de les llengües, opció sexual, memòria històrica, antifeixisme… i tot amb un tronc central que són les activitats que desenvolupen les seccions sindicals, els sindicats, les federacions de rama, les federacions locals, comarcals i intercomarcals de la Confederació General del Treball de Catalunya.

Rojo y NegroRojo y Negro

Rojo y Negro és el portaveu de la Confederació General del Treball (CGT), una associació de treballadors i treballadores anarcosindicalista, de classe, autònoma, autogestionària, federalista, internacionalista i llibertària.

Escola Moderna CGT BergaEscola Moderna

Escola Moderna, butlletí de la CGT a Ensenyament de la Catalunya Central.