[16N] Segona trobada vers les escoles feministes

El proper dissabte 16 de novembre de 2019 celebrem la Segona trobada vers les escoles feministes, una proposta educativa que busca la transformació social, l’emancipació de les persones i tornar a posar la vida al centre des de i per a l’escola pública. Volem repensar metodologies, continguts, objectius i tot allò que afecta a l’educació pública a partir d’una perspectiva feminista, ecologista, antiracista, anticapacitista i, en definitiva, des d’una perspectiva veritablement transformadora.

Si la Primera trobada vers les escoles feministes va servir per començar a construir un espai de treball i organització a partir de sis eixos o coordenades de reflexió (cos, identitat, comunitat, vida, pensament, educació pública), la Segona trobada vers les escoles feministes pretén traslladar la reflexió a l’acció amb un fòrum de tallers, xerrades i experiències que ajudin a materialitzar el camí vers les escoles feministes.

Quan i on serà?

Dissabte 16 de novembre de 2019 de 10 a 19 h
Escola Pegaso: c/ Dublín, 5 (Barcelona)

Servei de monitoratge

Per cortesia de FaPac, hi haurà servei de monitoratge per a criatures escolaritzades a partir de EI3. Es pot sol·licitar a la pàgina d’inscripció: http://www.escolesfeministes.org/inscripcio/.

Programa

II_Trobada_Escoles_Feministes_WEB-723x1024.jpg