1r de Maig 2021: denunciem la repressió contra militants del cas “La Pública a judici”

Pública a judici 3 maig 2021S’acosta el 1r de maig, un dia de lluita i de visibilització dels drets de la classe treballadora, i per tant, també de defensa de l’educació pública.

Des de la Federació d’Ensenyament de la CGT Catalunya fem una crida perquè es visibilitzin i denunciïn casos de repressió contra qui s’ha atrevit a alçar la veu per aturar un sistema educatiu cada vegada més excloent i neoliberal, com és el cas de les encausades en el cas conegut com a “La Pública a judici”, on 13 estudiants, entre elles una militant i afiliada de la CGT hauran d’anar a judici els dies 3 i 4 de juny on se’ls demana 111 anys de presó i 130.000€.

Les companyes de “La Pública a judici” estan patint un procés repressiu arran de les mobilitzacions i vagues que es van organitzar per demanar la rebaixa del 30% de les taxes universitàries. Des de CGT fem nostra la crida per visibilitzar el cas, ara és el moment d’activar la solidaritat i demostrar que la seva lluita és també la de la defensa de la classe treballadora.

Que allà on es facin mobilitzacions del 1r de maig, hi tingui cabuda el suport a aquesta causa.

Que el 1r de maig esdevingui un dia de solidaritat i lluita! Tot el suport a “La Pública a Judici”!! #3i4junyABSOLUCIÓ

CGT Federació d'Ensenyament Catalunya logo

Federació d’Ensenyament de la CGT Catalunya