Amb un dia no n’hi ha prou… Donem continuïtat al 29 N

esquerda_continuitat29n.pdfEl passat 29 de novembre vam encetar l’inici de les mobilitzacions a l’educació pública per revertir d’una vegada les retallades que seguim patint des de la crisi/estafa amb una vaga que valorem positivament tot i no ser convocada pels sindicats de concertació.

Donem continuïtat a les mobilitzacions i vagues. Seguim fem assemblees a centres i zones i recollint propostes de continuïtat. Divendres 18 de gener, assemblea de treball (cartell assemblea). Setmana de lluita progressiva del 4 al 10 de febrer.

plataforma.png

Considerem però que amb un dia no n’hi ha prou atès que a la reunió del MUCE amb el Conseller Bargalló l’11 de desembre aquest va supeditar totes les millores laborals a l’aprovació dels pressupostos i es va mostrar en contra de disminuir les hores de permanència a secundària. A més a més va expressar que caldria escollir entre baixar la ràtio o retornar a l’horari lectiu i per altra banda entre reduir la jornada a majors de 55 o retornar el primer estadi a sexenni. Cal així donar empenta al Conseller per fer que l’educació pública sigui una prioritat de país, amb o sense pressupostos.

El divendres 14 de desembre es va celebrar l’assemblea acordada el dia 29 de novembre per tal de recollir les propostes dels centres per continuar lluitant per la reversió de les retallades durant el debat de pressupostos i més enllà.. Vam arribar a aquests acords:

– Seguir convocant assemblees de treballadores als centres i recollint propostes de continuïtat i dades de votacions, i convocar assemblea a finals de gener on decidir si es convoca alguna de les opcions de vaga consultades.
– Es concreta una setmana de lluita progressiva del 4 al 10 de febrer.
– Convoquem la propera assemblea divendres 18 de gener, enfocada com assemblea de treball per organitzar la setmana de lluita.

Des de CGT pensem que ara és el moment de recuperar els nostres drets i de fer que l’educació pública sigui una prioritat de govern i que guanyarem construint i continuant la lluita des de baix. També creiem que ho aconseguirem amb l’eina més potent que tenim com a treballadores: vagues amb continuïtat amb la fórmula que surti dels centres. Per això fem una crida a continuar fent assemblees per organitzar la setmana de lluita i votar les propostes de vaga per aconseguir unes condicions laborals dignes i una educació pública inclusiva, gratuïta, universal, catalana, de qualitat, laica, feminista i coeducativa, democràtica i participativa, enfocada a la igualtat amb tots els recursos necessaris.

La lluita educa, eduquem en la lluita!

Donem continuïtat a les mobilitzacions i vagues.

Fem assemblees de centre i de zona per preparar propostes. Assemblea de treball, divendres 18 de gener. Setmana de lluites al gener. Cap a la vaga indefinida!

MOLT IMPORTANT: Enviar resultats de l’assemblea a revertimretallades@gmail.com incloent el nom del centre al nom de l’arxiu enviat. (P.ex: Resultats Assemblea NomCentre)
Que al menys una persona del vostre centre participi a l’ASSEMBLEA.

pdf cartell assemblea 18G

assemblea_treballadores18g_xarxes.png

pdf cartell assemblea 11G
assemblea11g.png

setmana_de_lluites.png