ASSEMBLEA A VENDRELL

Us volem recordar que el proper dimarts dia 21 de febrer a les 5 de la tarda, hi ha convocada una nova assemblea de mestres i resta de la comunitat educativa al Vendrell, per tal de continuar sumant esforços en la lluita contra el desmantellament de l’escola pública. 
En l’assemblea, del passat dia 7 de febrer vam assistir una seixantena de persones, d’entre les quals hi havia mestres d’un bon nombre d’escoles del Baix Penedès i altres localitats properes, famílies i  persones relacionades amb el món educatiu.
Aquestes trobades són un bon espai per trobar-nos, compartir i coordinar actuacions i mobilitzacions a favor de la qualitat de l’ensenyament públic. 
Les que hem anat seguint les assemblees i les tancades d’aquestes setmanes, ens hem adonat que la unió fa la força, que no estem soles i que cada vegada som més les persones que pensem que cal fer alguna cosa davant l’atac constant dels nostres polítics que, suposadament, vetllen pel benestar de la societat. 
Us convidem a participar de l’assemblea d’aquest dimarts i que en feu difusió. La particiapció de tothom és important. Totes tenim alguna cosa a dir, alguna proposta fer, i dimarts és un bon dia per escoltar-les i compartir-les!
Ens trobem dimarts a les 5, al Centre Cívic l’Estació, del Vendrell. No hi falteu!!!!
Maria