Assemblees de zona Vallès Occidental – Curs 2021-22 (2n i 3r trimestre)

UNA PERSONA DE CADA CENTRE

Demanem als equips directius que promoguin l’elecció d’una persona representativa del conjunt del Claustre que pugui recollir els problemes, les opinions i les propostes del centre, assistir a les reunions de Zona i informar a la resta de companyes i companys.

Igualment us demanem que s’organitzin els horaris de manera que la persona disposi de temps per a realitzar la seva tasca. La dotació horària queda coberta legalment mitjançant l’assignació d’un encàrrec de serveis, tal com especifiquem les Instruccions d’Inici de Curs.


Des de CGT considerem que les assemblees i reunions de zona són essencials, no només per a informar-vos de qüestions i canvis que afecten directament a la realitat i funcionament dels centres i a les nostres condicions de treball, sinó també perquè sigueu vosaltres qui feu arribar opinions, consultes, propostes, etc, tant als sindicats com a la resta de centres.

Les zones són un punt de trobada absolutament imprescindible per mantenir-nos mínimament informades de què succeeix a nivell general i als centres de l’entorn i mínimament coordinades com a col·lectiu.

SabadellCerdanyola
(Baix Vallès)
TerrassaRubí
Gener12121917
Febrer991614
Març991614
Abril20202025
Maig1111189

* la de juny es podria convocar si es considera oportú, segons les circumstàncies.

Zona Sabadell

Hora: 12.45h

Lloc* – https://meet.jit.si/AssembleaZonaSabadell

Zona Terrassa

Hora: 12.45h

Lloc* – https://meet.jit.si/ZonaSindicalTerrassa

Zona Baix Vallès (Badia, Barberà, Cerdanyola, Montcada i Ripollet)

Hora: 12.45h

Lloc* – https://meet.jit.si/AssembleaZonaBaixValles

Zona Rubí – Sant Cugat

Hora: 12.45h

Lloc* – https://meet.jit.si/ZonaSindicalRubi