Cadena humana #niCETAniTTIP el 15 d’octubre a Barcelona

Aquesta tardor tornem als carrers! 15 octubre 2016, a les 17 h. a Barcelona
La mobilització es clourà amb un acte a la Plaça de Catalunya a les 18 h.

La campanya Catalunya No al TTIP convoca a la formació d’una cadena humana entre el Consolat de Canadà (Pl. Catalunya) i la Oficina de la UE a Barcelona (Pg. de Gràcia-Provença).

Podeu fer la vostra inscripció a la cadena aquí: http://www.noalttip.org/cadenahumana/

I podeu anar seguint la informació sobre la convocatòria i sobre la tardor en resistència al web: noalttip.org així com dels twitters: @CATnoalTTIP i @noalttip i Facebook: http://bit.ly/2d8xT23

photo_2016-09-28_11-55-47.jpg

PERQUÈ:

Aquesta mobilització s’emmarca en la crida global a una tardor en resistència davant dels tractats de lliure comerç i per la fi de la impunitat de les multinacionals. Les organitzacions de la societat civil, sindicals, camperoles i polítiques, joves, homes i dones de tot el món exigim la suspensió dels mal anomenats acords de lliure comerç i inversions, com l’acord entre la Unió Europea i Canadà, conegut com CETA, o el ja conegut TTIP, que es negocia amb els EUA.

A Europa i al Canadà, enguany fem especial èmfasi en el CETA, el cavall de Troia del TTIP, que s’ha negociat en secret durant més de cinc anys. Malgrat la creixent oposició pública i de sectors concrets econòmics i socials, com l’agrícola, petites empreses o associacions de jutges, la Comissió Europea pretén concloure aquest any la signatura del CETA gràcies al suport d’altres estats membres, entre ells l’Estat espanyol.

TTIP%201_anamado.GIF

Contacte:
barcelona.no.ttip@gmail.com

Info:

Cadena humana

Campanya estatal #NoalTTIP

Home

cadena humana Barcelona contra TTIP

Díptic TTIPAmb motiu de la mobilització estatal que realitzada el passat 18 d’abril, vam treure aquesta campanya contra la signatura, per part dels Estats Units i la Unió Europea, del Tractat Transatlàntic de Lliure Comerç (TTIP).

TTIP%201_anamado.GIF

cartel_ttip_catalan.jpg