Centenari de Ferrer i Guàrdia: actes

Benvolguts i benvolgudes,

Com sabeu estem celebrant l’Any Ferrer i Guàrdia. En el marc d’aquesta commemoració, la setmana vinent, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona, celebrem els tres actes que esmentem tot seguit:

Dimarts, 13 d’abril al recinte de Montjuïc a les 11,30h: Inauguració de l’Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia (mapa)

Dimecres, 14 d’abril al carrer Bailén 56 a les 18,30h: descobriment d’una placa conmemorativa a l’antiga seu de l’Escola Moderna (mapa)

Divendres, 16 d’abril al Palau de la Generalitat a les 11,30h: Recepció del vicepresident del Govern de la Generalitat de Catalunya al Palau de la Generalitat. En aquest acte, cal presentar invitació (targetó imprès, personalitzat, que s’ha enviat des del Departament de la Vicepresidència) en cas que esteu interessats en assistir-hi, poseu-vos en contacte amb la Fundació.

Ens agradaria molt que ens acompanyéssiu en aquests actes de reconeixement a la figura de Francesc Ferrer i Guàrdia, pedagog català reconegut internacionalment.

Podeu trobar més informació al web del centenari http://www.ferrerguardia.org

Per tal de confirmar la vostra assistència, si no ho heu fet, us podeu posar en contacte amb nosaltres al telèfon 93 601 16 44 o bé a l’adreça de correu electrònic ffg@laic.org

Moltes gràcies i fins aviat.