CGT denuncia que el profesorado temporal de la UAB trabaja sin contrato

Ahir la secció sindical de la CGT a la UAB vam interposar una denúncia a Inspecció de Treball de Guàrdia, que va ser admesa a tràmit per la inspectora a les 13:35 i entrada per registre a les 13:54. En la reunió durant la presentació de l’escrit de denúncia vam mantenir amb ella, la inspectora va iniciar els tràmits per citar a les parts (l’Àrea de Personal de la UAB i a nosaltres mateixos) pel dia 12 de setembre.

Pràcticament tres hores més tard, l’Àrea de Personal envia el correu que us adjuntem a sota d’aquest text a tots els departaments. En paral·lel, al llarg del dia d’avui hem tingut coneixement que diversos professors i professores sense contracte han rebut la notificació que poden anar a signar al Rectorat.

Tot i que encara és aviat per avaluar la situació actual, els indicis apunten que la pressió exercida sindicalment està obligant al Rectorat a reaccionar amb una rapidesa que no havia mostrat les darreres setmanes, quan professors/es a títol individual s’havien a l’Àrea de Personal preguntant quan tindrien el seu contracte de treball.

Aprofitem per enllaçar-vos la notícia apareguda avui a El País i que es fa ressó de la gravetat dels fets.

Salut

Secció sindical de CGT-UAB