CGT Ensenyament dóna suport a la vaga indefinida de docents de Balears que comença avui 16 de setembre de 2013

CGT dóna suport a l’Asemblea de Docents, i a la Vaga Indefinida a l’inici de curs de les Illes Balears i vol fer públic el seu suport a les decisions de l’Assemblea de Docents en la línia de plantar cara a les lleis estatals i autonòmiques en matèria d’educació, en especial a la LOMQE i el TIL, i contra les retallades dels serveis socials essencials, com ara els de l’educació.

Els governs de Rajoy i Bauzá tenen com a objectiu una educació elitista i farcida d’interessos mercantils per al negoci privat, una educació sexista i adoctrinada pel nacionalcatolicisme més ranci, alhora que contrària als valors democràtics i igualitaris, i hostil cap a la nostra llengua i cultura.

És per això que des de CGT compartim que la resposta que cal donar no és una altra que la de la Vaga indefinida, donat que la gent que ens mal-governa no té cap intenció de rectificació ni de diàleg.

En aquest sentit, la CGT-BALEARS dóna suport a la Vaga Indefinida que s’està treballant des de l’Assemblea de Docents per l’inici del proper curs escolar, i s’identifica i fa seus els 10 punts que composen els objectius d’aquesta Vaga.

Així mateix, CGT-BALEARS demana la immediata suspensió de les sancions imposades als tres directors expedientats a Menorca, i es solidaritza amb ells i amb totes les companyes i companys que puguin ser víctimes de la repressió d’aquest govern ultradretà.

CGT-BALEARS està a disposició per a col·laborar unitàriament per a què la Vaga Indefinida sigui un èxit, per assolir els objectius que es plantegen, i per aconseguir un model educatiu públic, per a formar persones lliures en una societat justa i igualitària.

Illes Balears, 2 de setembre de 2013
CGT-BALEARS

CGT ENSENYAMENT