CGT-UdL eleccions PAS laboral: Prioritzem la defensa dels més precaritzats

Els massatges institucionals els paguem cars!!! Per això, creiem importantíssim que, des del comitè d’empresa i la totalitat del col·lectiu de treballadores, es plantegin qüestionaments crítics i radicals de la realitat. Hem d’acabar amb l’immobilisme imperant a la UdL. Insubmissió al poder!

Sempre al costat dels més febles. No ho dubteu! Acabem amb la precarietat, potenciem la funció social i transformadora de la universitat. La qualitat de la universitat en la construcció del coneixement per una societat més justa també depèn de les condicions laborals del PAS.

Aquest 3 de novembre, a les eleccions sindicals del PAS Laboral, donem el tomb al model amb la candidatura CGT-UdL!

Aquest és el nostre programa

 1. Treballarem per la defensa de l’ocupació pública i en contra de qualsevol tipus de privatització.
 2. Defensarem la cobertura total de qualsevol tipus de baixa o vacant que es produeixi, des del primer dia, evitant la sobrecàrrega de treball del personal afectat i que l’empresa destini a altres fins els diners dels nostres salaris.
 3. Procurarem agilitzar els protocols de substitució mitjançant les eines adequades, com les borses que es generen als concursos. També lluitarem per eliminar els concursos dedicats únicament a crear borses d’ocupació.
 4. Farem tot el possible per baixar la taxa d’interinitat de la nostra plantilla i que les places que quedin vacants siguin cobertes ràpidament de manera definitiva.
 5. Avançarem en la consolidació i ampliació de les polítiques de conciliació de la vida familiar, personal i laboral. És urgent l’adaptació del nostre conveni als nous terminis aprovats pel govern quant a baixes de paternitat, lactància, etc.
 6. Vigilarem i denunciarem l’assetjament sexual i l’abús de poder en tots els àmbits de la UdL.
 7. Treballarem per la recuperació del poder adquisitiu i els drets adquirits que s’han perdut durant anys.
 8. Per una acció preventiva que posi especial atenció en els riscos laborals psicosocials, una de les grans carències i afectacions de la comunitat universitària.
 9. Per la fi del servilisme al poder. Fem valer l’opinió dels treballadors i treballadores d’una manera lliure, clara i directa.
 10. Contra la reculada en els drets sobre jubilacions parcials i prejubilacions.
 11. Plans de formació eficients i d’utilitat on no es quedi fora cap persona interessada.
 12. Per una administració pública exemplar en l’economia circular i verda, amb impacte ambiental positiu. Impulsant sinergies entre les diferents facultats i unitats, i evitant contractar fora serveis que la Universitat pot prestar-se a si mateixa.

Podeu consultar algunes de les nostres propostes: https://cgtlleida.cat/cgtudl_pas.pdf

I el programa sencer: cgtlleida.cat/udl

Aquests dies de campanya electoral (i més endavant també) ens podeu seguir a les xarxes socials on anirem desgranant els nostres propostes:

Canal telegram: https://t.me/cgtudl
Twitter: @cgtenseponent
Facebook: @cgtensenyamentlleida
Instagram: @cgtudl
Web: cgtlleida.cat/udl

Ni un PAS enrere!

Secció Sindical CGT-UdL (PAS Laboral)

CGT Ensenyament PonentSecció Sindical CGT UdL
@cgtenseponent
Facebook
Telegram