COMUNICAT DE SUPORT DE DEIXA DE SER UNA ILLA A LA VAGA GENERAL DEL 8 DE NOVEMBRE

ADHESIÓ DE ‘DEIXA DE SER UNA ILLA’-SECCIÓ SINDICAL DE CGT ENSENYAMENT A TARRAGONA A LA VAGA GENERAL DEL DIA 8 DE NOVEMBRE DE 2017

‘Deixa de ser una illa’- secció sindical de CGT Ensenyament a Tarragona dóna suport a la vaga general convocada per al proper dimecres dia 8 de novembre a Catalunya i anima a totes les treballadores a secundar-la.

Des de la nostra secció hem insistit moltes vegades que la nostra lluita és col·lectiva i mai pot estar aliena al seu context. D’aquesta manera treballem i lluitem contra qualsevol fet que suposi una coerció dels drets de les persones. Ara mateix, és responsabilitat del nostre col·lectiu combatre l’escalada repressiva que imposa l’estat espanyol.
Malgrat ser molt conscients que la repressió no és un fet nou, no ens quedarem amb les mans plegades davant els atacs a la llibertat d’expressió, que s’estan executant via tancaments de webs, escorcoll de mitjans, denúncies per manifestacions personals a les xarxes, etc. A més a més, mestres i professorat també hem estat assenyalats amb acusacions d’adoctrinament, fet paradoxal quan paral·lelament els governs estan subvencionant escoles de l’opus. Tampoc ens quedarem amb les mans plegades davant l’augment de la presència de les forces d’ocupació al nostre voltant, inaudit des de temps en què la dictadura tenia aquest nom.
Ara mateix també, veiem com la llista de presos polítics amb els que sempre hem manifestat la nostra solidaritat, ha augmentat i en les dues últimes setmanes jutges i fiscals han decretat l’entrada a presó dels Jordis i de membres del govern de la Generalitat acusant-los d’haver fomentat un referèndum . Mai estarem al costat de qui reprimeix. Que el dia 8 sigui la continuïtat de l’1 i el 3 d’octubre, on la força del poble ens va fer veure que si estem juntes, guanyem.
8 d’octubre
Cap a la VAGA GENERAL!

Comunicat de la CGT de Catalunya davant dels actes repressius de l’Estat: http://cgtcatalunya.cat/spip.php?article12661&var_mode=calcul#.WfxKIySDP3B

CONTRA LA REPRESSIÓ, PELS DRETS I LLIBERTATS, PER L’ALLIBERAMENT DELS PRESOS POLÍTICS.

Deixem de ser una illa
3 de novembre de 2017