Comunicat rebut de la UICTP des de Gaza

En resposta al comunicat de solidaritat que vam fer-los arribar, em rebut des de la UICTP de Gaza les següents paraules:

De part dels treballadors i treballadores de Palestina i en el seu nom, nosaltres, la Unió Independent de Comitès Obrers vam apreciar molt el vostre suport i solidaritat amb la classe obrera del nostre país.

Els treballadors de tot el món enfronten molts desafiaments que exigeixen un alt nivell de cooperació i solidaritat, però en el cas de Palestina el patiment és doble, a causa de l’ocupació israeliana i de l’embargament polític i econòmic imposat al govern palestí.

Considerem la visita de la vostra delegació com el suport més important que ha rebut la lluita dels treballadors contra l’ocupació i l’explotació.

Apreciem moltíssim l’arribada de 22 treballadors/es des de Catalunya i l’Estat Espanyol. Especialment en aquests dies i en la crítica situació que travessem. Això també els ensenya als treballadors, i a nosaltres mateixos, l’autèntic significat de la solidaritat, el desafiament i el coratge.

Sabem que hi ha molts altres treballadors/es que no van poder venir amb la delegació i som conscients de l’important paper que esteu complint allà per a detenir l’embargament internacional imposat als palestins. També creiem que el vostre paper de suport allà és igualment important per a nosaltres perquè el vostre compromís amb la campanya garanteix que no estem sols i que compartiu amb nosaltres la mateixa lluita.

Creiem que solament amb la unitat internacional podrem arribar junts a la igualtat i la justícia social. El vostre suport és el pas més valuós cap a una major cooperació i coordinació entre treballadors per a estrènyer les nostres relacions i per a recolzar-nos en altres temes.

Les nostres salutacions per a tots els treballadors i treballadores

Gaza, Palestina
5/5/2007
Unió Independent de Comitès Obrers Palestins