CONTRA EL DISCURS DE LA POR I LA IMPOTÈNCIA

Benvolgudes i benvolguts!

S’acaba el curs i moltes persones ens preguntem com és possible que s’hagi arribat a aquest punt de desmantellament de l’ensenyament públic. A mesura que veiem com es va retallant partides pressupostàries a educació i recursos, observem com la por i la impotència s’ha instal·lat en el conscient de la comunitat educativa, sobretot la de mestres i professores. Un discurs que s’ha assentat als centres educatius i que facilita la presa de decisions del govern convergent.
No tenim solucions, però sí sabem que a casa no la trobarem, som moltes les persones que no volem consentir aquest desmantellament, les que intentem fer front a aquesta barbàrie, però ens cal continuar buscant camins de resistència, de prendre consciència que no estem soles, que no ens valen les amenaces per fer ús dels nostres drets d’opinió i decisió, legals i legítims. Ja sabeu de què parlem.
És moment de posar el cap i el cos, de dir ben alt que prou, que no ens convenceran amb el seu discurs de por i conformitat.
Per això us convidem a compartir el debat i posterior sopar del dia 30 de juny, a les 20 hores, a la plaça Dames i Vells de Tarragona, a la Part Alta, al costat de la sala Trono.

Us hi esperem!