Davant de la presència de l’ autobús HOMÒFOB i DISCRIMINATORI de l’Organització ultracatòlica Hazte Oír

Comunicat CGT Ensenyament. Durant aquests dies aquest autobús homòfob i discriminatori està recorrent diferents ciutats de la geografia espanyola, està previst que arribi aviat a algunes ciutats de Catalunya: S. Cugat del Vallès, Barcelona, Sta. Coloma… Forma part d’ una campanya en contra de les nenes i dels nens transsexuals, amb el lema “Los niños tienen pene. Las niñas tienen vulva. Que no te engañen”

Aquesta campanya publicitària, és una resposta a la desenvolupada per les Famílies de Menors Transsexuals (Chrysallis) mitjançant la qual s’intentava normalitzar la seva realitat.

La visita de l’autobús és un episodi més de la campanya iniciada el novembre de l’any passat, quan van enviar a centenars de centres educatius (de l’Estat espanyol) el llibre: “Saps el que ensenyen al teu fill a l’escola?”, i oferien la seva col·laboració a aquells centres que ho sol·licitessin . En aquest text s’atacava obertament la diversitat afectiva i sexual, alertant a tota la comunitat educativa del que defineixen com “lleis d’adoctrinament sexual” en referència a la legalitat vigent en diferents territoris. En el seu interior es podien llegir afirmacions com: “s’imposa models familiars a pares, mestres i centres d’ensenyament”, “desorienten els nens imposant-los la diversitat sexual” i “privilegien amb diners públics l’adoctrinament sexual lliurant l’educació dels nens a les organitzacions LGTB “.

Des de CGT Ensenyament DENUNCIEM i REBUTGEM AQUESTA CAMPANYA PER :

  • Discriminatòria
  • Fomentar la intolerància
  • Homòfoba
  • Incitació i promoció a l’odi i la transfòbia
  • Anar en contra de la dignitat de les persones
  • Ser un atemptat cap als i a les menors transsexuals
  • Ser un atemptat als drets més bàsics de totes les persones

Des de CGT Ensenyament apostem i treballem per una educació integradora, inclusiva, acollidora, respectuosa, plural, tolerant i on treballem els valors de respecte i d’acceptació de totes les persones

REBUTGEM QUALSEVOL TIPUS DE DISCRIMINACIÓ CAP A LES PERSONES