Les matrícules universitàries s’ apujaran fins al 65%

El Periódico

Les matrícules universitàries pujaran fins al 65% Educació pretén penalitzar especialment als repetidors que podran arribar a pagar fins al 100% dels costos, sis vegades més que el preu inicial de l’assignatura.

Catalunya recolza el Govern central amb la pujada però reclama l’augment de beques El responsable català d’Universitats, Antoni Castellà, considera que malgrat l’alça de taxes el sistema seguirà sent “públic” i “potent”.

Els universitaris qualifiquen la pujada de taxes de “brutal” Dues associacions d’estudiants qualifiquen d'”injustificada” i “insostenible” la mesura, per no anar acompanyada d’un bon sistema de beques.

El País

Educación plantea subir hasta 540 euros las tasas universitarias El sistema penalizará a los repetidores, que llegarán a aportar el 100% de la plaza, unos 6.000 euros.

La Generalitat da el visto bueno a los recortes en universidades Los estudiantes califican de “brutal” el incremento de tasas y llaman a la huelga.

El Punt Avui

Les taxes universitàries augmentaran fins a un 66%

La Vanguardia

Los nuevos alumnos pagarán hasta el 25% del coste de las carreras Los estudiantes de las universidades públicas pagan ahora una media del 17% del valor de la plaza universitaria.

Público

El Gobierno plantea subir un 50% las tasas universitarias Wert se reúne con las autonomías para negociar el incremento. Los universitarios pasarían de pagar el 15% del coste de su enseñanza al 25%

Ara

Les matrícules universitàries costaran el doble als estudiants el curs que ve El ministre Wert accepta la proposta catalana d’apujar les matrícules universitàries fins al 25% del cost real de la plaça. Ara es paga entre un 12% i un 15% del cost.

Les cinc mesures del govern espanyol per retallar en universitats

Catalunya només aplicarà la pujada de taxes universitàries si s’augmenten les beques