Manifestació a Barcelona 29 de maig i concentracions a diverses ciutats de Catalunya 28 de maig en solidaritat amb ‪la vaga Movistar

#‎ResistenciaMovistar‬

Solidaritat amb la vaga de personal tècnic Movistar

Concentracions el 28 de maig i manifestació el 29 de maig:

– Barcelona: dijous 28 maig a les 18h, Plaça Catalunya. Assemblea general informativa.
– Barcelona: divendres 29 maig a les 19h. Manifestació al Parc de les Tres Xemeneies (La Canadenca).
– Blanes: dijous 28, 18h. Pl. Ajuntament.
– El Vendrell: dijous 28, 19:30h. Pl. Vella.
– Granollers: dijous 28, 17:30h. Pl. Porxada.
– Manresa: dijous 28, 18:30h. Pl. Crist Rei.
Més informació:

– TWITTER TELEAFONICA

– Reus: dijous 28, 19:30h davant de l’Ajuntament

El col·lectiu de tècnics i tècniques de Movistar va començar una vaga indefinida en tot l’estat espanyol el passat 7 d’abril. El desencadenant va ser l’intenció de l’empresa de rebaixar el preu del treball a les empreses subcontratistes en un moment en que aquest persona ja es troba a una situació límit. El personal tècnic està obligat a treballar per subcontractes o a fer-se autònom, quan en realitat estan efectuant les mateixes tasques que la cada cop més escasa plantilla de Movistar. Com a col·lectiu altament precaritzat perceven salaris d’entre 500 i 800€ mensuals bruts per treballar unes 10 o 12 hores al dia. Cosa que vol dir que després de pagar les seves cotitzacions, aquesta salari no arriba als 500€.

Des de diversos col·lectius, grups i organitzacions del moviment llibertari fem una crida a donar suport i a la solidaritat incondicional amb la vaga indefinida de treballadors i treballadores de les subcontrates de Movistar. Aquesta vaga posa de manifest la precarització de la classe treballadora així com les conseqüències reals de la privatització i el que vol dir l’anomenada “flexibilitat laboral”. Cal guanyar aquesta vaga per a poder generar un efecte contagi que permeti produir avanços en la lluita contra la precarietat en altres sectors.

D’aquesta manera animem el conjunt dels moviments socials, als barris i als sindicats a recollir fons a sostenir la vaga, i sobretot a mobilitzar-se en solidaritat amb els i les vaguistes. Cal que també ara la solidaritat de les classes populars permeti guanyar el pols a la multinacional Telefónica. Juntes ho podem tot.

Més informació:
http://teleafonica.blogspot.com.es/

#ResistènciaMovistar #ReflexionaMovistar

Caixa de Resistència:
ES40- 1491-0001-23-2130519024

Signen el manifest:
Assemblea Llibertària del Penedès
Assemblea Llibertària del Vallés Oriental
Ateneu Llibertari de Reus
Ateneu Sa Fera Ferotge (Blanes)
Partisans Bohemis (Blanes)
Procés Embat

http://www.alasbarricadas.org/noticias/node/34408

Més informació:

ABOUT.ME CGT CATALUNYA

TWITTER CGT METALL BCN

Cartell solidaritat amb telefònica

Cartell manifestació 29 de maig