Mitges veritats, ocultacions i xantatges en el canvi del Model de Dedicació Acadèmica de la UAB

Aquestes setmanes l’Equip de Govern de la UAB ha publicitat una proposta de canvi del Model de Dedicació Acadèmica (MDA) que vinculen a la dotació de places addicionals de professorat.

Infografia del Model de Dedicació Acadèmica. CGT UAB

Per imposar aquestes mesures amb el mínim de debat al campus, l’Equip de Govern de la UAB oculta i tergiversa la informació. Ha imposat als sindicats, a més, una farsa de negociació exprés, amb només un dia de marge i sense possibilitat de contrapropostes, amb el xantatge de que o acceptem acomiadar professors i professores associades o bloquegen la tant necessària renovació de la plantilla docent de la UAB amb places estables.

Des de la CGT-UAB fem una crida a aturar immediatament aquest xantatge. Exigim que s’obri un procés de debat ampli i sense restriccions del futur de la plantilla de PDI de la UAB, un debat que reculli un programa d’estabilització ampli dels centenars de professores i professors que fa anys estan patint múltiples formes de precarietat laboral. Per aquesta raó cal la retirada del punt de reforma del Model de Dedicació Acadèmica del proper Consell de Govern del dia 1 de desembre.

Els propers dies traslladarem al conjunt de la UAB la nostra proposta de rejoveniment de la plantilla docent de la UAB i d’estabilització del PDI a fi de que es pugui debatre àmpliament. Mentre, us animen a traslladar la petició de diàleg al rectorat de la UAB.

Logo CGT UABSecció Sindical de la CGT UAB
https://cgtuab.wordpress.com/
twitter @cgt_uab
facebook @CGTUAB