Saló de l’ensenyament

Benvolgudes i benvolguts,

Al llarg d’aquest mes de març es celebraren diverses trobades per estudiants per tal que aclareixin el seu futur als estudis, els salons d’ensenyament. El més gran és el que es celebra a Barcelona, tot i que a llocs com a Tarragona també es celebraran. Unes de les parts en comú que tindran tots aquests salons és la presència del exèrcit en tots els salons. Una coincidència que fa fàstic i fa que pensar.
Des de fa anys la campanya Desmilitaritzem l’educació promou  insitu als salons i pressionant als responsables polítics la no presència militar a aquests salons i a la resta d’activitats educatives del país. Fins al moment la negativa o el silenci han sigut les seves respostes, siguin de dretes o d’esquerres.
A Tarragona el saló es celebrarà els dies 17 i 18 de març amb la presència segura del Ministeri de Defensa, des de la secció sindical d’ensenyament de la CGT, estarem presents a la protesta que des de la Coordinadora Tarragona patrimoni de la Pau es generi i es faci. Us continuarem informant!
Aquesta és l’acció que vam fer l’any 2008 al saló Estudia a BCN