Solidaritat amb afiliades i afiliats de CGT Ensenyament acomiadad@s

Companyes i companys,

Divendres 3 d’octubre, a les 11h, al Jutjat Social 7 de Barcelona, comença el procés judicial per l’acomiadament col•lectiu de treballadores i treballadors de FAVIBC.

FAVIBC és l’associació de veïns que es va inventar CIU per contrarestar les de caire més “esquerrà” de CONFAV i FAV.

Tota la secció sindical de CGT (10 treballadores i treballadors) han estat acomiadats per atrevir-se a convocar eleccions sindicals. Per part de la empresa: insults, amenaces, acosament a les i els treballadors i a companyes i companys del sindicat d’Ensenyament quan hem assistit a alguna reunió…

De moment, demanda per acomiadaments nuls (vulneració del Dret fonamental de lliure sindicació, recollit a la Llei orgànica de Llibertat Sindical) de les 5 company@s amb contractes indefinits que formaven part de la secció sindical i anaven a les llistes de CGT.

Ha arribat l’hora de posar sobre la taula tot el procés de repressió sindical, patit per totes i tots les companyes, durant més de 9 mesos.

Ha arribat l’hora de desemmascarar a les persones que controlen aquesta entitat, des de fa anys, com si fos la “Cosa Nostra”.

Ha arribat l’hora de plantar cara col•lectivament, als abusos i a la impunitat.
Ha arribat l’hora de denunciar públicament, què és FAVIBC? Perquè es va crear? Qui va promoure la seva creació? Quants diners públics han gestionat durant els últims 25 anys? Com els han gestionat ?

Si pots vine a la concentració divendres 3 d’octubre a les 11h, davant del Jutjat Social 7 de Barcelona (carrer Girona, 2) per mostrar la nostra solidaritat i suport amb aquestes companyes i companys.

Salutacions cordials,

CGT Ensenyament

Barcelona, 26 de setembre de 2014

* Cartell