VÍDEO] Per qué la VAGA ENSENYAMENT del 18 DE GENER SÍ QUE POT SERVIR

 https://www.youtube.com/watch?v=1ngiSKNwvxU

El  dia 18 de gener hem de ser moltes donant suport a la vaga d’ensenyament que ha convocat CGT. Tenim una oportunitat per visualitzar les condicions de precarietat que el Departament d’Ensenyament està deixant l’educació pública i alhora exigir que els pressupostos del 2017 incloguin les partides que permetin cobrir les següents reivindicacions: 

Retorn a l’horari lectiu anterior a les retallades (18h a secundària i 23h a primària), que suposaria la incorporació de 6000 docents que van ser acomiadats/des i per tant permetria una millor atenció a l’alumnat, més possibilitats de desdoblaments, més temps de preparació de classes i correccions i de coordinació i atenció a les famílies.


Substitucions de tot el personal des del primer dia i des de l’1 de setembre, essencial perquè l’alumnat segueixi les classes amb normalitat quan un/a docent està de baixa o en situació de permís.


Cap tancament d’aules de la pública i reducció de les ràtios per poder oferir una atenció més individualitzada a l’alumnat. Les condicions en què treballem les persones que atenem als i a les vostres filles, encara que sempre hi posem tots els esforços, també incideixen en el servei que prestem, estem convençudes que aquesta vaga pot ajudar a incrementar els recursos i l’atenció que reben.

Deixem de ser una illa