#15A Aturem la repressió, prenem els carrers [Bloc Crític Plataforma 3O]

Aquest diumenge 15 d’abril, sortim al carrer, aturem la repressió. 12h Plaça Espanya (entre les Torres Venecianes), bloc crític plataforma 3O.

Ens neguem a girar la cara i posar-nos de perfil mentre l’enduriment repressiu de l’estat es normalitza i es consolida, no només a Catalunya sinó al conjunt de l’Estat espanyol. Un enduriment repressiu que ja ens afecta directament, on tenim molts i moltes companyes del sindicat encausades, no només per les mobilitzacions recents sinó, també, en l’esparverant actuació judicial del cas “27 i més” que implica l’aplicació de la doctrina Garzón directament contra lluites socials i sindicals.

Ara és hora de sortir al carrer. Ens neguem a normalitzar la repressió. De seguir enfortint els diferents espais de lluita i, sobretot, de desbordar la repressió fent, precisament, allò que pretén impedir: organitzar-nos, promoure l’acció directa i desobeir.

Fem una crida als moviments llibertaris i als diferents espais revolucionaris a fer una passa endavant. A ser on hem de ser. A entomar una defensa activa de les llibertats i, aprofitar aquesta lluita, per començar a construir una societat precisament lliure de les diferents formes d’opressió que patim en el dia a dia.

#NoCallarem #PrenemElsCarrers

whatsapp_image_2018-04-12_at_00.06.22.jpg

photo5942687927123422010.jpg