5N Concentració prou retallades Beques Menjador

5 de novembre de 18h a 20h al davant de Serveis Territorials del Baix Llobregat (Laureà Mirò 328, Sant Feliu de Llobregat).

El Consell Escolar Comarcal del Baix Llobregat denunciava que més de 2000 alumnes es quedarien sense beques de menjador. Situació que també es produïa, en major o menor quantia, a la resta de Consells Comarcals. Paral·lelament, una nota de premsa del Departament d’Ensenyament creava confusió en dir justament el contrari.

Cal que totes les beques i ajuts estiguin garantits, mantenint la partida pressupostària oberta pels tres trams. No podem permetre que cap infant de les nostres comarques quedi sense aquest recurs. I més quan les dades sobre l’augment de deficiències nutricionals, detectades pel Síndic de Greuges no han parat de créixer. És per això que la CGT s’adreça al conjunt de la comunitat educativa, als ajuntaments i als responsables politics per tal de mobilitzar-nos per aconseguir els recursos suficients per a què els Consell Comarcals puguin donar totes les beques que considerin necessàries.

Esquerda: esq_1510-menjadors.pdf

image_pdfimage_print