Assemblees de zona Vallès Occidental – Curs 2022-23 (1r trimestre)

UNA PERSONA DE CADA CENTRE

Demanem als equips directius que promoguin l’elecció d’una persona representativa del conjunt del Claustre que pugui recollir els problemes, les opinions i les propostes del centre, assistir a les reunions de Zona i informar a la resta de companyes i companys.

Igualment, us demanem que s’organitzin els horaris de manera que la persona disposi de temps per a realitzar la seva tasca. La dotació horària queda coberta legalment mitjançant l’assignació d’un encàrrec de serveis, tal com especifiquem les Instruccions d’Inici de Curs.


Des de CGT considerem que les assemblees i reunions de zona són essencials, no només per a informar-vos de qüestions i canvis que afecten directament a la realitat i funcionament dels centres i a les nostres condicions de treball, sinó també perquè sigueu vosaltres qui feu arribar opinions, consultes, propostes, etc, tant als sindicats com a la resta de centres.

Les zones són un punt de trobada absolutament imprescindible per mantenir-nos mínimament informades de què succeeix a nivell general i als centres de l’entorn i mínimament coordinades com a col·lectiu.

Zona Sabadell

Els dimecres 7 de setembre, 5 d’octubre, 9 de novembre i 14 de desembre

Hora: 12h

Lloc – Centre Cívic Can Rull

Zona Terrassa

Els dimecres 14 de setembre, 19 d’octubre, 16 de novembre, 14 de desembre

Hora: 12h

Lloc – Centre Cívic Francesc Macià

Zona Cerdanyola (Badia, Barberà, Cerdanyola, Montcada i Ripollet)

Els dimecres 7 de setembre, 5 d’octubre, 9 de novembre i 14 de desembre

Hora: 12h

Lloc – Ateneu de Cerdanyola

Zona Rubí – Sant Cugat

Els dilluns 12 de setembre, 3 d’octubre, 7 de novembre, 12 de desembre

Hora: 12h

Lloc – CRP Rubí