Boicot alumnat 4rt d’ESO del Prat a les competències bàsiques

Després de fer assemblees a diferents instituts (alguna d’elles de més de vuitanta estudiants) una part significativa de l’alumnat d’alguns centres de secundària del Prat de Llobregat s’està organitzant per no fer les proves de competències de 4t de l’ESO fixades pels propers dimecres 19 i dijous 20 de febrer. Prenen aquesta mesura com a protesta contra les retallades a l’educació pública. Clica el comunicat que estan difonent “Competències bàsiques”.

Alguns docents del Prat han fet un comunicat en el qual exposen les raons per les quals donen suport tant a aquesta iniciativa de l’alumnat com a les famílies que els autoritzen a no fer aquestes proves. Clica

S’adjunta el comunicat de suport dels docents a alumnes i famílies en format editable perquè, a més de difondre’l entre les vostres companyes, el pugueu fer vostre, canvieu la signatura i el signeu individualment, com a nº docents centre / assemblea de centre o com vosaltres decidiu… El podeu retornar a l’adreça assemblea.docents.elprat@gmail.com i els farem arribar el vostre recolzament.