Campanya: Cap retallada a Visual i Plàstica!

Docents en defensa de l’Educació Artística. En el context actual de privatització, mercantilització i abandonament de l’Educació Pública el col·lectiu de docents de l’Educació Artística volem posar de manifest el menyspreu que estem patint per part de les diverses administracions, com ara la redució d’hores de d’Educació Visual i Plàstica a 4t d’ESO o el tancament de Cicles Formatius d’Escoles d’Art i Superiors de Disseny.

Coincidint amb la Setmana Internacional de l’Educació Artística promoguda per l’UNESCO (del 23 al 29 de maig), us fem arribar el material de la campanya: Cap retallada a Visual i Plàstica. El nostre objectiu és denunciar les conseqüències de suprimir les pràctiques artístiques i culturals del centres educatius: reducció del desenvolupament intel·lectual, emocional i social de l’alumnat, i deriva cap a una societat sense professionals de les Arts, la Comunicació Visual i el Disseny.

Us animem a participar a la campanya! Escolliu una obra d’Art, convertiu-la a escala de grisos, retalleu 1/3 (com l’hora que ens volen treure a 4t) i envieu-la amb l’assumpte “Cartell campanya cap retallada” al correu: defensemdibuix@gmail.com.

Ens podeu seguir a:
www.facebook.com/defensemdibuix
Twitter: @defensem_dibuix

Docents en defensa de l’Educació Artística

peu_correu.jpg
manifestdibuix.pdf
cartell_baixa.jpg