Comunicat de premsa

COMUNICAT DEL COMITÉ DE VAGA

Els sindicats USTEC-STEs, FE-CCOO, ASPEPC•SPS, FETE-UGT i FE-CGT, constituïts en comitè de vaga, després d’haver analitzat i valorat conjuntament les mobilitzacions del 14 de febrer, volem fer arribar al professorat i a l’opinió pública les següents consideracions.

1) El seguiment de la vaga i l’assistència multitudinària a les diverses manifestacions realitzades a Catalunya han estat un èxit rotund que posa de manifest el rebuig de la comunitat educativa -estudiants, professorat i pares i mares- al document de bases de la LEC impulsat pel conseller Maragall.

2) Ens refermem en la unitat sindical que ha fet possible aquest seguiment massiu, alhora que proclamem la nostra voluntat de prosseguir amb tots els recursos al nostre abast per tal d’aconseguir la retirada d’aquest document de Bases.

3) Instem la Conselleria d’Educació del Govern de la Generalitat de Catalunya per tal que negociï amb es comitès de vaga convocants de les mobilitzacions.

4) En el cas que no s’hagi rebut cap resposta positiva de la Conselleria d’Educació a les nostres demandes, convocarem noves mobilitzacions (inclosa la vaga) per a mitjans d’abril que prosseguiran fins que l’Administració educativa retiri el document de bases de la LEC.

Barcelona, 3 de març de 2008

USTEC-STEs, FE-CCOO, ASPEPC•SPS, FETE-UGT, FE-CGT