Concentració contra el tancament d’una línia de P3 pública a Santa Coloma de Gramenet

Concentració contra el tancament d’una línia de P3 pública a Santa Coloma de Gramenet. Dimarts 31 de maig a les 17’30 h a la pl. de la Vila.

El Departament d’Ensenyament ha decidit tancar 1 línia de P3 a l’escola pública Miguel de Unamuno de Santa Coloma de Gramenet, pel proper curs 2016-17. Aquesta situació es podria haver evitat reduint les ràtios, i actuant amb previsió davant el gran nombre de noves incorporacions d’alumnat als centres de la ciutat durant el curs.
En canvi, es mantenen totes les línes a la privada-concertada, si aquests centres són complementaris de la xarxa pública, no entenem com es protegeixen! Els centres de titularitat privada, subvencionats amb fons públics, seleccionen l’alumnat i generen segregació, cobren quotes il·legals, es basen en principis de benefici econòmic, i molts adoctrinen en el dogma de la religió Catòlica! Aquesta situació és una anomalia a nivell Europeu, doncs la inmensa majoria de països no financien centres educatius privats!.
captancament.jpg
La comunitat educativa de Gramenet, docents, famílies, estudiants, etc. no acceptem aquesta decisió i mostrarem tot el nostre rebuig a la plaça de la Vila!

Cap tancament a la pública! Reducció de ràtios!