Desobeïm la repressió. Tot el suport al company Robert

Avui han detingut a un company nostre. Ha estat per una lluita aliena a les que portem des del Sector Social de CGT i ell ha volgut mantenir separades totes dues pequè considerava fonamental preservar la independència a la seva lluita sindical. Aquest gest és només un més dels que defineix a una persona honesta i lluitadora que no suporta les injustícies ie els abusos, sobre tot els que es cometen des de el poder contra els més febles.

Robert sempre ha posat els seus principis i la seva coherència per davant, fins i tot quan això ha suposat posar en risc la seva seguretat laboral, econòmica i personal. Des de la seva lluita pels drets humans a la seva estimada Colombia fins a la defensa de la infància en risc a Catalunya, contra la mercantilització dels serveis socials, denunciant la corrupció a les entitats o la seva relació amb determinats partits polítics; cap amenaça li ha fet baixar el cap, la repressió és un escenari assumit pels que lluitem.

Des del Sector Social de CGT volem expressar el nostre suport total i incondicional cap el Robert. És un dels nostres, un company i un amic, i qualsevol que el vulgui atacar ens tindrà davant. Per solidaritat, per suport mutu, per l’afecte i l’admiració que et tenim, com a lluitador i com a persona.

Algú va dir alguna vegada que per veure quina és la teva repercussió sobre la realitat has de valorar que passaria si fessin el mateix 100, 1000.. persones. Si el resultat és que les coses serien diferents, es que ja estàs canviant el mon. Ho continuarem fent junts company.

desobeim_la_repressio.png