El 26 de març l’educació pública de Badalona diu prou!

La manca de planificació de l’Administració a Badalona, fa que cada curs es vagi improvisant mesures que no resolen les necessitats que té l’educació pública a la ciutat. Així trobem que els «bolets» van proliferant pels centres de primària i secundària, amb la reducció dels espais necessaris per dur a terme els seus projectes del centre. Tenim instal·lacions i centres en barracons que esperen molts anys la construcció dels edificis definitius, o bé d’altres amb tancament de línies per manca de les inversions necessàries. Les queixes per manca de manteniment és una constant en molts centres públics, així com la massificació a les aules i els problemes de segregació en algunes zones.

Davant d’aquests fets, la comunitat educativa exigeix a l’Administració que concreti una planificació, tant en les construccions com en les inversions de millora dels centres públics, que doni resposta a les seves necessitats.

Per aquests motius, convoquem a les famílies, estudiants i docents als següents actes el proper dimarts dia 26 de març:
16.00h Concentració davant l’edifici Viver. Carrer Via Augusta.
16.30h Manifestació. Via Augusta-Martí Pujol-Francesc Layret
17.30h Concentració final a la Pl. de la Vila
Adjunt teniu cartell de la convocatòria.

Us preguem que participeu als actes i, els docents amb classe a la tarda, que us afegiu al menys a la concentració final per a què puguem cridar entre totes prou!

bdndiuprouar.jpg