Eleccions sindicals 2019

comunicat_cgt_eleccions_sindicals.pdfVolem agrair la confiança de les companyes i companys que a les eleccions sindicals del 12 de març han apostat pel sindicalisme de base, assembleari i combatiu. El nombre de docents que han escollit CGT ha crescut respecte a les eleccions de fa 4 anys. Però tot i que hem augmentat en delegades a Serveis Territorials com Barcelona Comarques i Tarragona, no podem obviar que globalment hem passat de 28 a 24 delegades, i que el context social i polític que estem vivint a Catalunya ha influït directament en aquests resultats.

CGT lluitem als carrers i als centres educatius per defensar els drets i llibertats democràtics fonamentals (reunió, manifestació, expressió, etc.), tant en l’àmbit social com laboral, i lluitem contra la repressió vingui d’on vingui. Per això ens organitzem com a treballadores i treballadors de l’educació pública contra les polítiques conservadores i neoliberals que pretenen desmantellar-la, contra les retallades que l’ofeguen i les privatitzacions que la menyspreen. En definitiva contra els interessos de les classes dominants. I per aquest motiu considerem que haurem d’estar molt alerta perquè governs i patronals no instrumentalitzin les lluites de base per l’autodeterminació de Catalunya en benefici propi, traient el contingut de classe i fent oblidar a les treballadores i treballadors qui és responsable de promoure l’explotació laboral, la precarietat i les desigualtats. Que la influència mediàtica i els discursos buits no amaguin les misèries de les polítiques neoliberals que han desplegat. I que, sens dubte, intentaran seguir aplicant, i que els sindicats majoritaris no han aturat.

Continuarem lluitant als carrers i centres de treball amb totes les nostres forces fent sindicalisme de base i combatiu!

És l’hora de plantar cara! Organitzem-nos per lluitar!

resultats.png
grafics.png
whatsapp_image_2019-03-12_at_22.15.22.jpg

Web del departament.

banner.jpg