El capitalisme ens mata, NO MÉS MORTS a la feina!

No més morts a la feina dimarts 26 juliol 2022

Concentració davant la Inspecció de Treball
dimarts 26 de juliol a les 10.30h

Barcelona: Travessera de Gràcia, 303
Girona: Migdia, 50
Lleida: Riu Besòs, 2
Tarragona: Av. del Cardenal Vidal i Barraquer, 20

No són morts, són assassinats!

A la darrera setmana s’han succeït hospitalitzacions, desmais i morts de treballadors per obligar a fer feines durant les hores de màxima calor, sovint sense ni mesures d’hidratació i descans.

No som davant fets aïllats o inevitables. Les administracions públiques miren a una altra banda, mentre els seus serveis privatitzats són espremuts per empreses sense escrúpols. La Inspecció de Treball no només no té una posició activa, sinó que fins i tot amb denúncies sindicals actua amb lentitud, laxitud i comprensió amb les empreses.

No podem permetre que s’acumulin més morts i hospitalitzacions.

Seguint l’acord de la darrera reunió d’urgència del comitè confederal de la CGT us demanem la màxima participació possible en el següent pel proper dimarts 26 de juliol:

  • Concentració a les Inspeccions Provincials i entrega d’un escrit exigint mesures actives i paralització de feines en condicions que atempten a la seguretat dels treballadors i treballadores.
  • Concentració davant la coordinació de la Inspecció de Treball al Carrer travessera de Gràcia 303, Barcelona a les 10.30h

No són morts, són assassinats!

Secretariat Permanent del Comitè Confederal
Confederació General del Treball de Catalunya

CGT Catalunya
CGT Catalunya
https://cgtcatalunya.cat/
@CGTCatalunya