Volem l’IPC als salaris de la UOC!

Volem IPC als salaris UOC

Donada l’actual pujada escandalosa del cost de la vida, la reivindicació històrica que per part de CGT UOC vam fer en relació a l’IPC avui cobra molta més força. La revisió salarial d’acord amb l’IPC és una exigència ineludible per equilibrar la pèrdua constant del nostre poder adquisitiu. Fins ara, l’argumentació de l’empresa per a negar-se a tractar el tema IPC, ha estat sempre la mateixa: l’IPC no està contemplat a les polítiques salarials, així com l’antiguitat i altres variables (sí contemplades a les altres universitats catalanes), des del 2012. L’última vegada que es va aplicar la regularització de l’IPC va ser el 2010. L’IPC actualment és tema candent, no hi ha més opcions a deixar-lo passar, ni tampoc no és novetat, en diferents ocasions des de la CGT vam treure el tema, i l’empresa sempre va argumentar «acord amb el Comitè d’empresa» (fa 10 anys!!) i “limitació pressupostària”.

Ara diem que ja n’hi ha prou! Reclamem l’IPC en les polítiques salarials de la nostra universitat, perquè els nostres pressupostos familiars s’han vist reduïts a mínims. La política salarial d’increment del’1,5% anual de la borsa salarial, l’empresa la fa servir per a promocions, noves contractacions, reajustaments puntuals, a manera de premis individuals, i això no arriba a complementar ni de lluny la pèrdua constant any rere any del nostre poder adquisitiu. Volem una política salarial d’acord amb el cost de la vida, i no de mèrits!

Reclamem un índex de regulació que ens permeti una revisió salarial anual que s’ajusti a l’encariment del cost de la vida, per compensar la pèrdua constant del poder adquisitiu que tenim com treballadors i treballadores de la UOC. I això no pot esperar més ni volem promeses de futur, volem l’IPC per aquest any 2022!!!

La secció sindical CGT UOC estem escalfant motors per impulsar la reclamació d’una política salarial més justa i equitativa per a tots i totes! També a la UOC tindrem una tardor calenta! Volem l’IPC ja als salaris de la UOC!

Secció Sindical de la CGT UOCSecció Sindical CGT UOC
https://www.cgtcatalunya.cat/uoc/
cgtuoc@gmail.com
@CgtUoc