El Rectorat ens menysprea, responem lluitant. Dimecres 9, 7 h, Rectorat

Com ja sabeu, avui ha estat el primer dia de la #VagaUAB. Una vaga en la qual la selectivitat, en contrast amb les insinuacions de l’Equip de Govern, ha transcorregut amb total normalitat. El que si què hem fet és repartir uns “exàmens de selectivitat” en què mostrem on estan els diners que la UAB no vol invertir en la millora de les condicions laborals dels col·lectius més precaris de la universitat.

Durant tot el dia hem estat ocupant el Rectorat (i encara hi som) per assenyalar els responsables de la nostra explotació. Les nostres principals demandes, que la UAB es nega a negociar, són:

1) Regularització de professorat associat amb contracte fraudulent en figures a temps complet

2) Pròrrogues COVID-19 pels contractes d’obra finalista

3) Regularització del PAS de Capítol VI

4) Aplicació del quart any de contracte pels investigadors predoctorals

El Rector, una vegada més, ha mostrat la seva nul·la intenció de negociar qualsevol mínima millora de les condicions laborals de la plantilla més precària de la UAB, estripant l’octaveta reivindicativa davant dels treballadors. Davant aquesta flagrant falta de respecte, nosaltres seguirem aquí.

Finalment, fem una crida als treballadors de la UAB a venir demà a les 07:00 del matí al Rectorat a donar suport a l’ocupació. Si us indigna que quasi la meitat del professorat cobri 800 euros mensuals o menys, que els investigadors predoctorals treballin el 4t any amb la prestació de l’atur, la contractació fraudulenta del personal d’administració i serveis, uniu-vos a la #VagaUAB els dies 9, 10 i 11 de juny, de 9 a 11 del matí.

Seguim!

image_pdfimage_print