EN MEMÒRIA DEL COMPANY ABEL I PER LA DIGNITAT DEL PROFESSORAT. Manifest d’un grup de 27 professors/es de l’IES Galileo Galilei

Un grup de 27 professors/es de l’IES Galileo Galilei, gairebé 2/3 del total, encara estabornits per l’assassinat del company Abel, decebuts per la tèbia resposta de les organitzacions sindicals, indignats pel tractament que es va fer del fet per la consellera, encara més indignats per la llosa de silenci que s’ha vessat sobre el tema, un silenci menyspreant, i angoixats davant de les incerteses que tot això genera respecte del nostre futur sumades a les tantes ja acumulades des de … qui recorda des de quan?, vàrem decidir que cal dir PROU.

Vàrem decidir organitzar-nos contra tot això i en favor d’allò exposat a la capçalera.
Sabem que hi ha altres centres on també se sent aquesta inquietud, sabem que hi ha companys que pateixen en solitari veient com dia rera dia es va esvaint el record d’aquell tràgic 20 d’abril, com si només hagués estat un malson.
Dels malsons un es desperta i troba una realitat tranquil·litzadora. Del malson del 20 d’abril, què trobarem? Si és que despertem.

Volem fer una crida a tot el que s’identifiqui amb aquest manifest a lluitar tots plegats.
“Se hace camino al andar” Doncs, posem-nos en marxa!

GRUP TOTS SOM L’ABEL DE L’INSTITUT GALILEO GALILEI
totssomlabel@gmail.com

Document en pdf