En suport al professor agredit a Mollet

COMUNICAT DE SUPORT

Els sindicats sotasignants volem expressar el nostre rebuig més rotund a l’agressió física del nostre company de l’IES Vicenç Plantada de Mollet del Vallès, i manifestem la nostra solidaritat i el nostre suport.

També volem mostrar la nostra repulsa més enèrgica a aquest fet que no només atempta contra la dignitat personal i professional del company, sinó que demostra que hi ha “persones” que pretenen imposar la raó de la força per sobre de la força de la raó. Es pot estar en desacord davant d’una actuació, però mai utilitzar la violència com a resposta, ja que aquesta només reflecteix la impotència d’alguns membres de la nostra societat a l’hora de resoldre els conflictes tan propers com són els dels fills i filles i les seves conductes inadequades a les aules.

Volem recordar a la societat que el professorat intenta fomentar dia a dia un conjunt d’actituds i valors com són la tolerància, el respecte, l’amistat, la responsabilitat… amb els quals ens identifiquem com a membres de la comunitat educativa i són els que desitgem transmetre i fomentar al nostre alumnat.

Són valors indispensables per poder construir un món millor, més solidari, menys competitiu i menys violent.

I acabem recordant un poema de Miquel Martí i Pol.

DES D’AQUEST SILENCI
DEMANO ESPERANÇA
LA PAU
NO ÉS UN DO
NI UN CIM INABASTABLE
SINÓ EL TORNAR A COMENÇAR
DE MOLTES PRIMAVERES
LA VOLUNTAT
EL RISC D’ESTIMAR
I DE COMPRENDRE ALS ALTRES.

USTEC•STEs (IAC) CCOO CGT

image_pdfimage_print