Exigim la convocatòria de la mesa tècnica de l’IMEB

Com vam denuncia a inici de curs, la situació a les escoles bressol continúa essent insostenible. 

A més els temes s’acumulen i no hi ha hagut mesa tècnica de negociació. 
Ara per exemple, sorgeix el problema de la gestió dels dies per trienis i els dies addicionals de vacances que ja vam apuntar quan es negociava el conveni que requerien de substitucions. per això hem registrat instància al respecte. 
D’altra banda seguim insistint en el permís de conciliació familiar COVID, pel que vam registrar instància i encara no hem rebiut cap resposta.
Per no parlar dels temes que ens preocupen des d’abans de la pandèmia, com són la ràtio, el fet que las vacants de reducció de jornada no cobren l’estiu o la categoria laboral i les futures possibles oposicions. 
Respecte aquest últim tema, ja us varem informar de la reunió mantinguda. Estem consultant els nostres servéis jurídics i us anirem informant dels avenços. 
Per això hem demanat reiterades vegades que es convoqui mesa tècnica. Esperem resposta. 
I per això també cridem a la organització i mobilització del col·lectiu. 
A l’última assemblea amb el col·lectiu de treballadores es va decidir que tant sindicats com bressol indignades treballem plegats per mobilitzar i prendre accions de manera conjunta.
Hem contactat amb tothom i només tenim resposta de Bressol Indignades i de la Intersindical.
En aquest moment estem elaborant un manifest que aviat presentarem juntament amb una acció, de moment signat per bressol indignades i CGT. Continuarem insistint a la resta de sindicats perquè s’hi adhereixin.
Us demanem que us poseu en contacte amb nosaltres per email o a través del FORMULARI per tal de fer reunió presencial o telemàtica del vostre centre.
Us anirem informant de les properes propostes. 
CGT CEB-IMEB