JA n’hi ha prou! Dimarts 3 d’octubre, vaga general (i mobilitzacions)

ja_n_hi_ha_prou_dimarts_3_d_octubre_vaga_general_1_.pdfConvoquem a tots els sectors productius, i en especial als i les docents i membres de la comunitat educativa, a la vaga general de dimarts 3 d’octubre. Organitza’t i lluita, defensa les nostra llibertat. Una animem a participar a les mobilitzacions convocades el dia 3.

Des de la CGT Ensenyament davant els esdeveniments que s’han produït durant l’últim mes a Catalunya manifestem el nostre total rebuig a l’escalada repressiva del Govern de l’Estat Espanyol.

Front això cal donar la resposta contundent que es mereix, l’eina més temuda de la classe treballadora: la Vaga General.

Una Vaga General que aquest dimarts 3 d’octubre plantarà cara a la repressió i promourà una gran mobilització per donar-hi resposta.

Des de la CGT Ensenyament cridem als i les docents a fer vaga, participant de totes les convocatòries que hi hagi previstes pel dia 3 d’octubre.

Fem una crida a tots els centres a convocar assemblees, claustres extraordinaris (mira com convocar un claustre), consells escolars… i posicionar-nos tots i cadascun dels centres de Catalunya contra l’actuació intolerable, autoritària i repressiva del govern de l’Estat.

Us animem a fer diverses accions, com ara concentracions davant dels centres, aturar el currículum i fer classes sobre què és democràtic i què no ho és, i sobre els Drets Humans i els Drets Socials. L’educació no pot restar al marge de la realitat que l’envolta.

Una animem a participar a les mobilitzacions convocades el dia 3.

Barcelona
12h Plaça Universitat
18h Jardinets de Gràcia

Tarragona
11h Plaça Imperial, Tarragona
12h Plaça Mercadal, Reus
12h Plaça del Blat, Valls
19h Plaça Imperial, Tarragona

CGT ENSENYAMENT
NO PASSARAN

Serveis mínims

Centres docents públics i privats no universitaris i llars d’infants:
Per al dia 2 d’octubre: una o dues persones de l’equip directiu per centre de treball en funció de la dimensió del centre, entenent-se com a tal la persona titular de la direcció del cap d’estudis, de la secretària o de la coordinació pedagògica del centre i un docent per aula.

Per la resta de dies (en principi pel 3 d’octubre): una persona de l’equip directiu per centre de treball. I,
Per l’ensenyament infantil i primària (de 3 a 12 anys): 1 docent per cada 6 aules.
Per als centres d’educació especial (de 3 a 16 anys): 1 docent per cada 4 aules.
Per garantir la seguretat en l’horari de menjador i activitats complemtàries: un terç del personal.
Per a llars d’infants: un terç de la plantilla.

vaga_1oct_ordre_serveis_minims.pdfOrdre serveis mínims.

Material per a la Vaga General del 3 d’octubre de 2017

vaga_general_3o.png?1506594067