Manifest en defensa de l’escola pública de Caldes de Montbui

Benvolgudes famílies,

Ens posem en contacte amb vosaltres per explicar-vos el resultat d’una sèrie de trobades entre les AMPA de l’escola pública de Caldes de Montbui, que ha culminat amb una assemblea extraordinària i conjunta aquest passat dimecres 9 de desembre.

Com deveu saber. aquest pròxim curs el Departament d’Ensenyament planteja de nou la supressió d’una línia als centres públics i això ens ha esperonat a iniciar un diàleg amb el conjunt d’AMPA de l’escola pública.

En la trobada hem expressat la convicció d’establir nous vincles d’acord en la tasca de visualització de l’escola pública així com en la seva defensa. Aquest objectius es recullen en un manifest que us fem arribar i compartir amb vosaltres.

Reivindiquem el dret de les famílies a escollir escola en un marc que garanteixi l’actual diversitat de projectes educatius de Caldes de Montbui. Demanem que, d’una vegada, entre tots i sense recels, iniciem un treball col·lectiu per definir quin teixit educatiu volem. Tenim un poble ric en projectes educatius (públics i concertats), cadascun amb els seus trets d’identitat. Vetllem per la seva continuitat!

Us convidem a sumar-vos a aquest debat i a fer vostre també el text, si així ho considereu. I us emplacem a trobar-nos, encara més famílies, per defensar aquesta riquesa educativa.

AMPA El Farell – AMPA El Montbui – AMPA CA El Calderí

0001.jpg
0002.jpg