No a la supressió d’ESO i batxillerat a l’IES Illa dels Banyuls (El Prat Llob.)

COMUNICAT DE L’IES ILLA DELS BANYOLS

A la comunitat educativa de l’IES Illa dels Banyols ens va arribar la notícia que les línies de Batxillerat i ESO desapareixerien del nostre centre en el termini de 2 anys a partir del pròxim curs.

Aquesta proposta ens va ser exposada per responsables de Serveis Territorials d’Educació de la Generalitat com part d’un pla de foment de la FP en el Prat. Segons aquest projecte, l’IES Illa dels Banyols passaria a ser un centre exclusivament de cicles formatius industrials, sumant-se els d’electricitat als ja existents. ESO i Batxillerat de l’Illa es traslladarien a l’IES Estany de la Ricarda , i els CEIP Sant Jaume i Jacint Verdaguer no podrien fer la preinscripció en l’Illa dels Banyols per l’ESO del pròxim curs.

Volem manifestar el següent:

-El projecte de trasllat d’ESO i Batxillerat a l’IES Estany de la Ricarda és precipitat, i aquest centre no té l’espai necessari per a albergar un increment tan gran -uns 360 alumnes en total- de les seves
línies educatives actuals sense recórrer a “mòduls”(=barracots).

-Les condicions i instal•lacions actuals del nostre centre, aconseguides després d’anys d’esforç i treball per un projecte educatiu mixt, tenen un funcionament satisfactori que cal potenciar i no
destruir.

-La nostra negativa al trasllat no té com objectiu ofendre ni faltar a membres d’altres centres, que també pateixen la falta d’un pla educatiu de secundària que optimitzi i millori els recursos existents en el Prat. Volem la millora de les condicions de tot l’ensenyament públic del Prat.

-Defensem les condicions d’estudi i les instal•lacions actuals de l’IES Illa dels Banyols per a els alumnes d’ESO i Batxillerat.

NO A LA SUPRESSIÓ D’ESO I BATXILLERAT A L’IES ILLA DELS BANYOLS

NO VOLEM MÒDULS (BARRACOTS)

Us convidem a contactar amb nosaltres si voleu informació de primera mà.

MANIFESTACIÓ DIJOUS 7 DE GENER A LES 6 DE LA TARDA, SORTIDA DES DE L’IES ILLA DELS BANYOLS


COMISSIÓ MIXTA DE PARES, MARES, PROFESSORS I ALUMNES

EL PRAT DE LLOBREGAT, 30 DE GENER DE 2008