Nota de premsa de CGT posterior a la concentració

NOTA DE PREMSA

Més de 800 mestres convocats per la CGT s’han concentrat en el Departament d’Educació per mostrar el seu rebuig al Pacte Nacional per l’Educació i a la 6a hora

Avui, entre les 13 i les 14:30 h, més de 800 mestres d’escoles de Barcelona, Cornellà, Sabadell, Terrassa, Granollers, Hospitalet, Mollet i altres localitats barcelonines s’han concentrat davant el Departament d’Ensenyament per mostrar el seu rebuig al Pacte Naciuonal per l’Educació i a la sisena hora a la primària pública. Una delegació de la concentració ha estat rebuda per la Directora General de Recursos Humans, Montserrat Guri.
La concentració ha estat convocada per la Federació d’Ensenyament de la CGT de Catalunya, que tanmateix havia legalitzat una vaga parcial de les 12 a les 17 h, perquè els mestres de les comarques més allunyades hi pogfuessin assistir amb garanties.
També hi hagut centres que no han assistit, però on les classes de la tarda han tingut un plantejament diferent al d’un dia normal i concentracions davant d’ajuntaments, com en el cas de Cambrils.
La CGT de Catalunya denuncia l’actuació d’alguns inspectors del Departament que durant dies han estat pressionant els mestres i les direccions de determinades comarques posant en dubte la legalitat de la concentraciuó i la vaga parcial.

Federació d’Ensenyament
CGT de Catalunya