LES PARAULES QUE NO VAN ACOMPANYADES D’ACCIONS SÓN PARAULES BUIDES

El passat dimecres 26 de juny la consellera d’educació, Anna Simó, presentava  la Jornada Enfortim la Xarxa. En el seu discurs, va manifestar que les TS, TIS i ES son peça clau per a l’educació i la inclusió i va tenir paraules de reconeixement cap al nostre col·lectiu, el Personal d’Atenció Educativa. L’Anna Simó va reconèixer que som imprescindibles, que no s’imaginen cap centre educatiu sense nosaltres. Tot, com sempre, paraules buides, paraules de pur màrqueting per blanquejar la manca d’acció cap a les professionals de l’educació que sustenten bona part de l’educació pública. 

En aquest acte, on moltes treballadores i companyes de l’àmbit socioeducatiu vam estar presents, CGT Laborals vam esperar que la consellera acabés l’acte de la jornada per entregar-li el manifest conjunt de CGT i USTEC. No només no es va dignar a agafar-lo sinó que es va negar a parlar amb les representants de les treballadores de CGT, es va negar, doncs, a escoltar les nostres demandes

Exigim la reclassificació professional al grup que ens pertoca segona els nostres graus d’estudis. 

Definició de funcions i tasques d’acord amb les nostres competències, sabers i habilitats professionals. 

Equiparació de condicions laborals amb les companyes docents, per acabar amb els greuges comparatius entre els professionals i garantir una entorn de treball que no ens aboqui a la precarietat, subalternitat i la consegüent desafecció!

No acceptarem paraules de fum! Volem i exigim fets i accions! I per això, seguirem lluitant pels nostres drets i millores!

#ImParAblEs

#JuntesSomMésfortes