Participa amb nosaltres a les eleccions sindicals UOC 2023

El proper dijous 2 de novembre es constitueix la Mesa electoral que inicia el procés de les eleccions sindicals UOC, per a triar els delegats i delegades del Comitè d’Empresa.

Des de la CGT lluitem per un canvi total de la política salarial de la UOC, volem canvis per a baixar la càrrega de treball, disminuir les hores setmanals sense tocar la nòmina, volem que la universitat del segle XXI també ho sigui en drets laborals i salaris, volem acabar amb el treball precari i contractes dubtosos, volem el 4t any de doctorandes, volem teletreball però aplicant desconnexió digital real!

Si vols lluitar amb nosaltres, suma’t per ampliar la nostra veu al comitè d’empresa, participa en la llista CGT, però ara més que mai, lluita al nostre costat en el dia a dia pels drets laborals de les treballadores i treballadors UOC.

Impulsem un sindicalisme combatiu que sigui una eina de participació, i en aquest sentit continuarem ampliant la consulta a la plantilla mitjançant més assemblees i mobilitzacions per a conquerir més drets laborals i socials.

Lluitem juntes col·lectivament pels drets laborals!

Secció Sindical de la CGT UOCSecció Sindical CGT UOC
https://www.cgtcatalunya.cat/uoc/
cgtuoc@gmail.com
@CgtUoc