Pel desenvolupament de la Categoria B funcionarial per part del Ajuntament

Des de l’inici de les negociacions sobre la convocatòria d’oposicions de les educadores d’escola bressol com a CGT vam deixar molt clara la nostra postura. NO acceptem una BAIXADA DE CATEGORIA, la C1 NO ENS PERTOCA! Malgrat que durant tot el temps que portem de “negociacions” l’Administració no ens ho ha posat fàcil, no hem defallit i hem seguit treballant per trobar una solució a aquest gran problema legislatiu amb el qual hem topat. Com a CGT hem estat al costat de les treballadores des del principi i en tot moment hem recolzat el que es decidia en assemblea. Hem treballat plegades, i juntes hem engegat una campanya de comunicació de la qual estem molt contentes. Hem fet molt bona feina i sembla que gràcies a les reivindicacions i la pressió exercida a poc a poc es van movent coses! 
En aquest moment sembla que l’Administració ha fet un pas al costat per tal de buscar una solució al problema del desplegament de la B funcionarial. Malgrat seguir afirmant que com a Ajuntament no tenen la competència de desplegar la categoria que ens pertoca, per fi s’han plantejat contactar amb la Generalitat per a mirar de trobar una solució al problema. (Com a CGT ens entristeix molt que s’hagi perdut un any, el dictamen el tenen des del Gener del 2020 i fins ara no han fet res al respecte). 
Mentre col·lectiu, administració i sindicats esperem la resposta de la Generalitat, des de la CGT hem entregat una instància a l’Ajuntament per a tornar a recordar-los que segons els  nostres assessors legals l’Ajunatment SI que pot desenvolupar la categoria B funcionarial. 
VEURE INSTÀNCIA
Esperem una resposta.L’escenari continua sent gairebé el mateix que fa un any, però ara sembla que si que ens escolten… serà per al ressò mediàtic? La CGT volem remarcar que ens sembla molt trist haver d’arribar aquests extrems per a ser escoltats. En les Meses de Treball ja els havíem comunicat tot això que ara sembla que els ha fet obrir els ulls, i no havien manifestat cap interés al respecte. Aprofitem també la ben entesa per denunciar que els processos participatius i els grups de treball d’aquest Govern són més aviat pura façana, i no una realitat. 
Seguim companyes! Juntes ho aconseguirem!   

image_pdfimage_print