Presentació del grup CGT del Lleure

Salut companya i company!

Et donem la benvinguda a CGT Ensenyament Lleure i et convoquem a una reunió de tota la afiliació del lleure el proper dissabte 17 d’abril a les 11 h.

Sota el conveni del Lleure estem treballant diferents tipologies i perfils professionals. A més el nostre sector professional està molt atomitzat i precaritzat i és difícil la reivindicació conjunta de molts aspectes comuns que hem de millorar (taules salarials, definició de categories professionals, condicions del treball, horaris, complements…) Hi ha molt per fer!

Ens donem a conèixer i et convidem a unir-te al grup de treball que s’ha creat per tal de perfilar les prioritats de la nostra lluita, al mateix temps que adquirim coneixements sobre l’acció sindical i la manera de funcionar de la CGT. No som encara secció sindical, però podem constituir-nos com a tal si reunim la força de les persones afiliades en el lleure. Comptem amb el suport de la resta de companys i companyes de la CGT d’Ensenyament i de les altres seccions sindicals.

Per conèixer a les persones que formen el grup pots visitar-nos a CGT Ensenyament (carrer Pare Laínez, 18, Barcelona):

  • A les permanències, el primer i tercer dijous de mes de 18 a 20 h i el segon i quart dimarts de mes de 10 a 11.20 h
  • A les reunions del grup, que són la tercera setmana de mes en dies alterns de dimarts i dimecres matí i tarda
  • Enviant un correu a cgtlleure@cgtcatalunya.cat

IMPORTANT: Convoquem a tota la afiliació del lleure a una reunió el proper dissabte 17 d’abril a les 11 h al carrer Pare Laínez, 18 de Barcelona. És molt important la teva participació per fer un grup fort i representatiu de les diferents feines que estem sota el paraigües del lleure.

Entre totes ho farem!

CGT Federació d'Ensenyament Catalunya logoGrup del Lleure educatiu, CGT Ensenyament