Prou a la falta de respecte a la nostra tasca… (sobre el programa de Cuní a TV3)

14/02/08
Prou a la falta de respecte a la nostra tasca per part de la societat.

Prou a la manipulació informativa que han fet els mitjans de comunicació i la seva falta d’ objectivitat sobretot a la televisió.

Els matins de TV3 m’ han recordat l’ època de Franco on les informacions estaven totalment manipulades. Jo li diria al senyor Cuní – suposant que tingui alguna cosa de periodista- que s’ informi i que respecti al professorat que fem una feina molt digna i ens deixem la pell en la nostra feina. No solament estem preparats, ens reciclem i ens avaluen cada dia els pares cada minut – com a ell- sinó que també tenim inspectors que ens avaluen i avaluen les escoles: A més a més no ens fa falta perquè a nosaltres ens preocupa la nostra feina, ens preocupa l’ educació i la defensem i ens preocupen els alumnes i estem continuament buscant estratègies per millorar.

Estem indignats de com ens ha tractat la informació i els medis. L’ època de la Inquisició ha passat a la història i la caça de bruixes també. Sr. Cuní s’ ha equivocat de feina: li aniria més bé anar a alguna sala d’ interrogatoris d’ algun reducte on es tortura al personal i no se’ ls deixa ni parlar ni defensar-se. On queda l’ objectivitat i el respecte del periodista? Em fa l’ efecte que vosté no sap què és això.

mersh.pg

image_pdfimage_print