Quotes d’afiliació

Estàs pensant a afiliar-te a CGT?

1. Per què afiliar-se a la CGT? Perquè som un sindicat autònom de tot partit polític o lobby de poder. Perquè només ens devem als nostres afiliats i afiliades, i prenem les decisions de forma horitzontal i democràtica. Perquès som el 3r sindicat de Catalunya en nombre d’afiliats i en creixement constant. Perquè com més afiliació sindical hi ha en un sector o territori, menys precarietat hi ha, i de millors condicions laborals gaudeixen els treballadors. Perquè si estàs sola i aïllada sempre perdràs, la unitat fa la força. Perquè no negociarem res a l’esquena de la plantilla, com fan altres sindicats. Perquè si tu decideixes plantar cara i lluitar pels teus drets, tindràs a tot el sindicat al teu darrere.

2. Que oferim? Sobretot el que t’oferim és suport mutu i solidaritat davant els problemes que trobis a la feina, davant els abusos del cap o l’encarregat a l’empresa. Assessoria jurídica arreu del territori. Informació i assessorament en prevenció de riscos laborals. Informació i assessorament davant l’assetjament sexual al lloc de treball. Formació sindical, social i cultural diversa.

3. Què defensa la CGT Catalunya? Defensa els interessos de la classe treballadora, davant la precarietat i desigualtat a la qual ens sotmeten la patronal i les classes dominants. Defensa la igualtat entre homes i dones. Defensa les idees llibertàries i anarcosindicalistes, com a camí cap a una societat més justa, lliure i solidària.

VEGEU MÉS INFORMACIÓ: QUI SOM LA CGT

A través del següent formulari us podeu afiliar a la CGT Ensenyament.

Els tipus de quota existents són:

  • Persones en actiu o prejubilades: 11,72€ mensuals
  • Persones jubilades o en situació d’atur: 6,9€
  • Persones en situació de precarietat: 5,86€

Atenció! en el primer ple de la Federació d’Ensenyament es va acordar aplicar una sobre quota del 10% per la caixa de resistència de vagues: VEGEU L’ACORD

La quota d’afiliació sindical a CGT és una despesa que podeu deduir quan feu la vostra declaració anual de la renda. Els justificants són els mateixos rebuts bancaris o de nòmina que ja teniu.

La quantitat a deduir cal posar-la a l’espai reservat a “Quotes satisfetes a sindicats” [casella 010] de l’imprès oficial (digital o en paper) de l’IRPF.

Per qualsevol dubte o aclariment en relació amb l’afiliació a diferents seus de CGT Catalunya pots consultar, enviant correu electrònic a: fedensecat@cgtcatalunya.cat

Federació d’Ensenyament de la CGT Catalunya