Seguiment de la vaga d’escoles bressol de Barcelona

El Periódico

Una trentena de les 92 guarderies públiques de Barcelona se sumen a la vaga Els mestres es queixen del projecte d’externalització dels centres i de l’augment de ràtios.

Ara

Un terç de les escoles bressol de Barcelona secunden la vaga 31 de les 92 llars d’infants s’han sumat avui a l’aturada per protestar contra l’augment d’alumnes per aula, reducció d’hores de suport i l’externalització de la gestió.

El País

El 30% de las guarderías públicas de Barcelona se suma a la huelga Un centenar de personas se concentra en la plaza de Sant Jaume para pedir que se conserve el modelo educativo

Avui El Punt

Un terç de les escoles bressol municipals de Barcelona fan vaga Un total de 28 escoles bressol municipals de les 92 que hi ha a Barcelona van aplicar ahir els serveis mínims, ja que la majoria dels seus treballadors van fer vaga.

La Vanguardia

Solo un 30% de guarderías sigue la primera jornada de huelga Han secundado la convocatoria sólo un 16% de trabajadores | El Ayuntamiento niega que quiera desmantelar el sistema y reivindica que invierte más que nunca.