Sobre qüestions del PAS municipal

Arran d’algunes consultes que hem rebut del personal PAS vam fer les preguntes al cap de RRHH del CEB:

CALENDARI PERSONAL PAS A CENTRES D’FP:

Vam demanar que ens enviessin l’acord que hi ha respecte el personal PAS que ha d’ampliar el seu calendari al juliol per ajustar-se al calendari de matrícula estipulat pel Departament. Volem saber quin tipus de compensació hi ha. 

Resposta: En relació a la compensació del calendari, enviarem un correu als centres com aclariment perquè no existeix cap compensació acordada expressament. La compensació ha de ser amb l’horari, és a dir si ja tenim data de matrícula FP durant la segona quinzena de juliol, el personal no ha de treballar 40 h/setmana sinó 37,5 tants dies com correspongui. Recordem que l’Annex ho preveu.

L’any passat vam fer l’exercici de preguntar als centres FP com ho estaven fent i vam veure que la majoria tenen solucions ad hoc i no sé si interessa massa que fem una instrucció que afecti tothom per igual perquè cada centre ho ha ajustat amb el personal. Uns treballant menys hores durant un període, altres facilitant dies AP etc.

Com a CGT sí pensem que s’hauria de fer una instrucció perquè parlant amb les persones afectades ens hem adonat que hi ha personal que ni sap que poden tenir una compensació i a un mateix centre hi ha treballadors que la tenen i altres que no perquè no se’ls informa. Creiem que aquesta situació és injusta i crea inseguretat jurídica. Per tant, demanem treballar una instrucció igual per tothom, i si un cas en algun centre la poden millorar o la tenen millor, permetre que el treballador pugui decidir. Així sol·licitem que s’inclogui aquest punt en el proper ordre del dia del grup de treball municipal. 

CONCURS DE TRASLLATS PERSONAL SUBALTERN

Des del CEB ens diuen que encara no tenim data de publicació del concurs de trasllats però pensen que serà properament, ho té l’Ajuntament sobre la taula per acabar de tancar. En qualsevol cas la incorporació a la nova destinació serà l’1/9 de manera que tenim temps de marge per convocar i resoldre.

image_pdfimage_print