Vaga 7F: Aturem el genocidi! Aturem-ho tot!

El 7 de febrer convoquem una vaga parcial de 2 hores al matí i 2 hores a la tarda. Perquè la classe treballadora fa massa temps que paguem les conseqüències de les guerres, de l’imperialisme i del neocolonialsime.

La pèrdua de poder adquisitiu, l’empobriment, els robatoris als quals ens sotmeten les empreses energètiques, de l’alimentació i dels rentistes que especulen amb l’habitatge ens està duent a una situació absolutament crítica. Amb aquesta vaga exigim que es prenguin mesures reals i efectives contra la inflació i contra la crisi derivada.

Al mateix temps, el militarisme i les guerres creixen amb conseqüències globalitzades. Volem denunciar que des del 7 d’octubre han estat assassinades a Gaza gairebé 29.000 persones, i que gairebé dos milions més s’han vist obligades a fugir de casa seva a causa dels incessants bombardejos. La població pateix fam i malalties derivades dels talls d’electricitat, combustible i aigua, i de les restriccions en l’accés als aliments, subministraments mèdics i de productes bàsics. Fins i tot Human Rights Watch ha denunciat que el govern israelià està utilitzant la fam com a mètode de guerra a la Franja de Gaza, cosa que constitueix un crim de guerra. L’ONU afirma que, les persones que habiten a Gaza constitueixen el 80% de les persones que pateixen fam al món.

Aquesta invasió, que és una neteja ètnica a base d’assassinats, setge i expulsió forçada, està impactant de forma directa en les vides de la classe treballadora palestina.

Concentracions

7/02 MATÍ A PARTIR DE LES 12H.
– ATURADA LABORAL, accions al matí:
– GRÀCIA VALLCARCA 12:30H PLAÇA DE LA VILA
– ZONA NORD 12:30H PLAÇA MARAGALL
– POBLE SEC – SANTS 12:30H PL.PAÏSOS CATALANS
– CIUTAT VELLA 12:00H MACBA
– SANTA COLOMA DE GRAMENET 12:30 PLAÇA DE LA VILA
– El 7F Organitza una concentració, tall de carrer, aturada, o acte al teu centre de treball o el teu barri, si vols que aparegui al mapa fes-nos arribar la informació a info@defensempalestina.org
7/02 TARDA
– MANIFESTACIÓ AL PARC DEL CLOT 18h– BARCELONA Adreça: Carrer dels Escultors Claperos, 36
– CONCENTRACIÓ A LA PLAÇA DEL MERCADAL 19h – REUS (Concentració unitària del Camp de Tarragona)
– CONCENTRACIÓ A LA PLAÇA DEL MERCAT 19h – TORTOSA (Terres de l’Ebre amb Palestina)
– MANIFESTACIÓ A PL. RICARD VINYES 19.30h – LLEIDA

No podem normalitzar la barbàrie. Aturem el genocidi. Defensem el poble palestí. Aturem-ho tot! 

Descarrega el cartell de la #Vaga7F aquí

Descarrega l’adhesiu de la #Vaga7F aquí

Descarrega el preavís de vaga aquí